Een paar jaar geleden ben ik in contact gekomen met de oliën van dōTERRA. Ik ben mij hier meer in gaan verdiepen. Deze oliën zijn erg fijn in gebruik en van goede kwaliteit.


Voor meer informatie over de oliën of een advies kun je altijd contact opnemen. De oliën zijn bij mij te bestellen. Wanneer je het eerst wilt proberen is het ook mogelijk om een proefflesje te kopen. Ik heb hiervoor zowel sample flesjes voor de pure oliën (waarbij ik een combinatie kan maken van verschillende etherische oliën) als rollerflesjes met enkele druppels etherische olie verdund met een basisolie als gefractioneerde cocosolie of amandelolie.

 

Naast de etherische oliën heeft dōTERRA ook supplementen, een gezichtsverzorgingslijn, welness producten en schoonmaakmiddelen.

 

Wanneer je geïnteresseerd bent en al overtuigd bent van de werking van de olie, is het ook mogelijk om een eigen dōTERRA account te krijgen, waarbij je de producten kunt kopen met 25% korting. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

 

Ik geef ook workshops. Tijdens een workshop geef ik uitleg over de Family Physician kit, het natuurlijke "medicijnkastje". Hierin zitten 10 oliën die voor de meeste dagelijkse problemen gebruikt kunnen worden. Tijdens een workshop vertel ik iets over iedere olie uit deze kit, kan er gesnuffeld worden aan de oliën en kunnen ze geprobeerd worden. Lijkt het je leuk om zo'n workshop bij te wonen of zou je zelf een workshop bij je thuis willen hebben vraag dan naar de mogelijkheden.