Wie ben ik

Ik ben Janny, 49 jaar en ik woon in Harlingen met mijn 2 Bengaalse katten. Ik heb 3 volwassen kinderen, die inmiddels het huis uit zijn, en ik heb 2 kleinkinderen waar ik enorm van geniet.

Van jongs af aan heb ik mij altijd al "anders" gevoeld. Ik heb een erg sterk ontwikkelde intuïtie en ik kan op die manier vaak aanvoelen wat de stemming van iemand is of wanneer iemand wel of niet oprecht is. Ik ben graag onder de mensen, maar vind het ook heerlijk om alleen te zijn en weg te dromen in een boek. Ik kreeg af en toe wel te horen dat ik een bepaalde rust uitstraalde en dat ik daar iets mee zou moeten gaan doen. Van nature heb ik altijd al een positieve instelling gehad en dat probeer ik dan ook op andere mensen over te brengen.

 

Ik heb altijd al mensen willen helpen en ben, na eerst fulltime moeder geweest te zijn, gaan werken voor een klantenservice. Dit doe ik nog steeds 4 dagen in de week. Omdat ik steeds meer interesse begon te krijgen in natuurlijke geneeswijzen ben ik begin 2017 begonnen met een cursus Reiki (1, 2 en 3) en heb ik de bijbehorende inwijdingen gekregen. Nu had ik de smaak te pakken, dus hierna een cursus aromatherapie gedaan en daarna nog de cursus paranormaal genezer, welke bestaat uit de cursussen magnetiseren en aura - & chakrahealing. Verder volg ik op dit moment een opleiding intuïtieve ontwikkeling.

 

Bij het zoeken naar een etherische olie waar ik mee zou willen werken is mijn keus gevallen op de etherische oliën van dōTERRA. Het zijn 100% puur etherische oliën, wat ik erg belangrijk vind.