De praktijk

Een behandeling gaat alleen op afspraak. In principe is maandag de vaste behandeldag. Andere dagen zijn eventueel in overleg ook mogelijk, ook in het weekend en op avond. Een afspraak maken kan telefonisch, via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@gothspirit.nl. 
Een behandeling vindt plaats bij mij thuis in de praktijkruimte.

Een behandeling dient direct afgerekend te worden. Er is een mogelijkheid om te pinnen.

Het kennismakingsgesprek

Ik begin altijd met een anamnese (intakegesprek). Hierin bespreken we wat de reden is voor een behandeling, welke behandeling je zou willen en wat je verwachtingen zijn. Ook zal ik hierbij vragen stellen over je gezondheid. Bij lichamelijke of psychische klachten dient er altijd eerst een arts geraadpleegd te zijn.

De behandeling

Voor een Reiki behandeling heb je de keus uit een stoelbehandeling of een tafelbehandeling. Een stoelbehandeling duurt circa 30 minuten en een tafelbehandeling circa 60 minuten. Tijdens de behandeling draai ik rustgevende muziek en gebruik ik een olie in de diffuser. Deze olie zoeken we eerst samen uit. Na de behandeling krijg je een glas water om eventuele afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de behandeling af te voeren en praten we nog even na over wat je hebt ervaren. Ook in de dagen erna is het belangrijk om veel water te drinken. Soms verergeren de klachten in de eerste dagen erna, dit is een teken dat het lichaam begonnen is aan het genezingsproces en dit zal na een paar dagen weer moeten verdwijnen. Bij twijfel of vragen kun je altijd even contact opnemen.
Het kan zijn dat je niets hebt gevoeld, dit wil niet zeggen dat er niets is gebeurd. Iedereen ervaart reiki energie anders en iedere behandeling is ook anders.

De afspraak

Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling geannuleerd of gewijzigd worden. Dit kan telefonisch of door een e-mail te sturen. Als de afspraak niet tijdig geannuleerd wordt, zal ik 50% van het tarief voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen aan de cliënt.