Wat is Scentsy?

Scentsy brengt sfeer in huis gecombineerd met heerlijke geuren. Met meer dan 80 verschillende geuren zit er voor iedereen wel een favoriet tussen.
De warmers zijn mooi vormgegeven, dus naast dat ze gebruikt worden om de geurwax te laten smelten, zijn ze ook nog eens een blikvanger in je huis.
Ze zijn elektrisch dus geen waxinelichtjes meer nodig. Ze gebruiken een laag voltage lampjes, waardoor de warmers en de wax niet heet worden. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor kleine kinderen en huisdieren.

Daarnaast heeft Scentsy meer geurproducten voor kinderen, huisdieren, lichaam, huishouden en auto.

Kijk in mijn Scentsy webshop wat er allemaal te verkrijgen is: https://jannyportma.scentsy.nl/

Hoe ik bij Scentsy ben gekomen

Als liefhebber van wierook en geurkaarsen ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten. Zo kwam ik op deze zoektocht bij Scentsy.
Scentsy zou net starten in Nederland, dus ik werd erg nieuwsgierig en ben tijdens de lancering direct gestart. Ik ben het hierna gaan proberen en ben inmiddels helemaal verkocht!

Gastvrouw

Lijkt het je leuk om een gastvrouw op een Scentsy party te zijn? Nodig wat mensen uit en boek een party!
Als gastvrouw ontvang je altijd een leuk cadeautje van mijzelf. Daarnaast kun je van Scentsy gratis producten en producten voor de halve prijs verdienen, afhankelijk van het verkoopbedrag.

Meer informatie over het houden van een Scentsy party vind je hier: https://jannyportma.scentsy.nl/host/scentsy-parties

Zelf Scentsy consulente worden

Ben je zelf ook enthousiast over Scentsy en lijkt het je leuk om werkzaam te zijn als consulente in een jong bedrijf, neem dan contact met me op.
Als consulente kom je in een team die je ondersteunen waar nodig en we hebben wekelijkse zoomcalls waar je je vragen kunt stellen en ervaringen van andere consulenten kunt horen.

Je kunt een startpakket kopen waar alles in zit wat je nodig hebt om een party te kunnen geven en hierna kun je party's in gaan plannen. Hierbij kan ik als je sponsor je ondersteunen en als je dat prettig vindt, wil ik de eerste (start) party wel met je samen doen.

Verder kun je als consulente een eigen webshop krijgen, waarbij klanten direct via de webshop kunnen bestellen en jij hier commissie over ontvangt.

Meer informatie over het consulente worden bij Scentsy vind je hier: https://jannyportma.scentsy.nl/join